Chateau Meiland viert eenjarig jubileum: bekijk een aantal hoogtepunten

Chateau Meiland viert eenjarig jubileum: bekijk een aantal hoogtepunten

<em>Chateau Meiland</em> viert eenjarig jubileum: bekijk een aantal hoogtepunten Dé kijkcijferhit van het afgelopen jaar, Chateau Meiland, viert een bijzonder jubilieum: een jaar geleden was de eerste aflevering van de winnaar van de Gouden Televizier-Ring te zien op SBS 6. Al snel rezen de kijkcijfers de pan uit en momenteel kijken er wekelijks zo'n 1,5 miljoen mensen. Shownieuws zette een aantal hoogtepunten op een rij. Bekijk de compilatie van Chateau Meiland hierboven. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland-Martien Meiland klunzig in de auto: "Auw, ik zit vast" Bekijk deze video » Feestvreugde in Chateau Meiland na coronatest: "We gaan een wijntje doen" Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland viert eenjarig jubileum: bekijk een aantal hoogtepunten

Dé kijkcijferhit van het afgelopen jaar, Chateau Meiland, viert een bijzonder jubilieum: een jaar geleden was de eerste aflevering van de winnaar van de Gouden Televizier-Ring te zien op SBS 6. Al snel rezen de kijkcijfers de pan uit en momenteel kijken er wekelijks zo'n 1,5 miljoen mensen. Shownieuws zette een aantal hoogtepunten op een rij.

Bekijk de compilatie van Chateau Meiland hierboven. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland viert eenjarig jubileum: bekijk een aantal hoogtepunten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV