Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komen

Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 mei terugkijken.

Burgemeester Femke Halsema is bang dat als de vluchten weer op gang komen, dat Amsterdam snel weer volloopt met toeristen en dat kan voor een nieuwe grote uitbraak van het coronavirus zorgen. “De gemiddelde toerist die op Schiphol landt, neemt even de trein naar Amsterdam”, vertelt Halsema. “Dat is heel zorgelijk.”

Bekijk het gesprek met Femke Halsema in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 mei terugkijken. Burgemeester Femke Halsema is bang dat als de vluchten weer op gang komen, dat Amsterdam snel weer volloopt met toeristen en dat kan voor een nieuwe grote uitbraak van het coronavirus zorgen. “De gemiddelde toerist die op Schiphol landt, neemt even de trein naar Amsterdam”, vertelt Halsema. “Dat is heel zorgelijk.” Bekijk het gesprek met Femke Halsema in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Amsterdam probeert toeristen weg te krijgen met hulp van buitenlandse influencers Bekijk deze video » Hart van Nederland: Minder toeristen in Nederland vanwege coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier