Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds

Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Ilse DeLange was woensdagavond te gast bij de talkshow Op1. De zangeres zat niet alleen aan tafel maar gaf ook een optreden, ze speelde haar nummer Clouds live in de studio.

Bekijk het optreden van Ilse DeLange in de video van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met <em>Clouds</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ilse DeLange was woensdagavond te gast bij de talkshow Op1. De zangeres zat niet alleen aan tafel maar gaf ook een optreden, ze speelde haar nummer Clouds live in de studio. Bekijk het optreden van Ilse DeLange in de video van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ilse DeLange probeert Duitsland te veroveren: ‘Gelukkig vinden ze het accent charmant’ Bekijk deze video » Ilse DeLange scoort hit in Duitsland met Homesick, bekijk het optreden Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV