Start nieuw seizoen DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Start nieuw seizoen DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: DNA Onbekend

Start nieuw seizoen DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dionne Stax is vanaf vanavond weer terug met nieuwe afleveringen van DNA Onbekend. Het is het tweede deel van dit seizoen, waarvan de eerste vier afleveringen begin dit jaar zijn uitgezonden. De overige vier zijn de komende donderdagen om 20:30 uur te zien op NPO 1. TwijfelsTe beginnen met het verhaal van Frank. Hoewel hij ervan overtuigd is dat hij aan het graf van zijn vader staat, heeft zijn broer al zijn leven lang twijfels of de man die zij begraven daadwerkelijk hun biologische vader is. Sterker nog, Marco denkt dat zijn broer een andere vader heeft dan hij. Dus dat zij geen van beiden het kind zijn van hun vader. BetraptFrank heeft zijn moeder als kind betrapt met een andere man. Deze man was altijd wel in de buurt van het gezin. Er zijn meerdere aanwijzingen dat deze man misschien de echte vader is van Frank. Maar wie zou dan de vader van Marco kunnen zijn? Een DNA-test kan hun helpen de waarheid te achterhalen. Mogelijke vadersHet tweede verhaal gaat over Theo. Hij wil weten wie zijn vader is. Als kleine jongen krijgt Theo, van de man waarvan hij denkt dat het zijn vader is, te horen dat hij niet zijn biologische vader is. Wie dan wel zijn vader is wordt hem niet verteld. Hij kan nergens met zijn vraag terecht, ook niet bij zijn eigen moeder. Op latere leeftijd hoort hij geruchten over wie zijn mogelijke biologische vader kan zijn. Met een DNA-test kan Dionne Stax Theo verder helpen en verlossen van deze pijnlijke familiegeheimen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Dionne Stax is vanaf vanavond weer terug met nieuwe afleveringen van DNA Onbekend. Het is het tweede deel van dit seizoen, waarvan de eerste vier afleveringen begin dit jaar zijn uitgezonden. De overige vier zijn de komende donderdagen om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Twijfels
Te beginnen met het verhaal van Frank. Hoewel hij ervan overtuigd is dat hij aan het graf van zijn vader staat, heeft zijn broer al zijn leven lang twijfels of de man die zij begraven daadwerkelijk hun biologische vader is. Sterker nog, Marco denkt dat zijn broer een andere vader heeft dan hij. Dus dat zij geen van beiden het kind zijn van hun vader.

Betrapt
Frank heeft zijn moeder als kind betrapt met een andere man. Deze man was altijd wel in de buurt van het gezin. Er zijn meerdere aanwijzingen dat deze man misschien de echte vader is van Frank. Maar wie zou dan de vader van Marco kunnen zijn? Een DNA-test kan hun helpen de waarheid te achterhalen.

Mogelijke vaders
Het tweede verhaal gaat over Theo. Hij wil weten wie zijn vader is. Als kleine jongen krijgt Theo, van de man waarvan hij denkt dat het zijn vader is, te horen dat hij niet zijn biologische vader is. Wie dan wel zijn vader is wordt hem niet verteld. Hij kan nergens met zijn vraag terecht, ook niet bij zijn eigen moeder. Op latere leeftijd hoort hij geruchten over wie zijn mogelijke biologische vader kan zijn. Met een DNA-test kan Dionne Stax Theo verder helpen en verlossen van deze pijnlijke familiegeheimen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Start nieuw seizoen DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV