Nick, Simon & Kees: Homeward Bound aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Nick, Simon & Kees - Homeward Bound

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nick & Simon gaan weer samen met hun vriend Kees Tol op reis. In hun nieuwe tv-programma duiken ze in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Docu-makersIn hun nieuwe rol als documentairemakers willen Nick, Simon en Kees iedereen kennis laten maken met Paul Simon en Art Garfunkel. Ze vinden dat hun muziek van generatie op generatie doorgegeven worden. Jong en oudKees neemt de rol van regisseur voor zijn rekening. Gezamenlijk komen ze er tijdens hun bijzondere zoektocht achter dat de tijdloze muziek van Simon & Garfunkel nog steeds jong en oud met elkaar verbindt. Hetzelfde podiumZe reizen in de eerste aflevering naar New York, de stad waar de muziekcarrière van het jaren 60-duo begon. Ze ontmoeten onder anderen Alex, die op dezelfde high school als Simon & Garfunkel zat. Voor Nick en Simon is het schoolbezoek een speciaal moment, want zij mogen op hetzelfde podium als hun idolen een nummer spelen.
Uitzending :
Nick, Simon & Kees: Homeward Bound aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick & Simon gaan weer samen met hun vriend Kees Tol op reis. In hun nieuwe tv-programma duiken ze in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:20 uur te zien op NPO 1.

Docu-makers
In hun nieuwe rol als documentairemakers willen Nick, Simon en Kees iedereen kennis laten maken met Paul Simon en Art Garfunkel. Ze vinden dat hun muziek van generatie op generatie doorgegeven worden.

Jong en oud
Kees neemt de rol van regisseur voor zijn rekening. Gezamenlijk komen ze er tijdens hun bijzondere zoektocht achter dat de tijdloze muziek van Simon & Garfunkel nog steeds jong en oud met elkaar verbindt.

Hetzelfde podium
Ze reizen in de eerste aflevering naar New York, de stad waar de muziekcarrière van het jaren 60-duo begon. Ze ontmoeten onder anderen Alex, die op dezelfde high school als Simon & Garfunkel zat. Voor Nick en Simon is het schoolbezoek een speciaal moment, want zij mogen op hetzelfde podium als hun idolen een nummer spelen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick, Simon & Kees: Homeward Bound aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV