Beau gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien

Beau gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Lil’ Kleine was woensdagavond bij Beau te gast, en de rapper liet onder meer zijn bijzondere gouden plaat zien. Het is er een van een gigantisch formaat, omdat hij op deze gouden plaat van 20.000 mensen die zijn album hebben gekocht de naam erin heeft laten graveren. Het is volgens de rapper dan ook de grootste gouden plaat ooit. Deze plaat komt in het huis van Lil’ Kleine te hangen. “Het is natuurlijk gedaan om iets te doen wat niemand heeft gedaan.”

Bekijk het gesprek met Lil’ Kleine in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Lil’ Kleine was woensdagavond bij Beau te gast, en de rapper liet onder meer zijn bijzondere gouden plaat zien. Het is er een van een gigantisch formaat, omdat hij op deze gouden plaat van 20.000 mensen die zijn album hebben gekocht de naam erin heeft laten graveren. Het is volgens de rapper dan ook de grootste gouden plaat ooit. Deze plaat komt in het huis van Lil’ Kleine te hangen. “Het is natuurlijk gedaan om iets te doen wat niemand heeft gedaan.” Bekijk het gesprek met Lil’ Kleine in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Vakantie in Dubai: Lil' Kleine geniet van heerlijk eten, waterpijp en zijn gezin Bekijk deze video » Zien: Lil' Kleine terug in Nederland na wekenlange opsluiting in Dubai Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV