Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam?

Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam?

Hier kun je de beelden bekijken van het anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam.

Daniel Schepers en Fabio Viana waren met Pasen slachtoffer van anti-homogeweld in Amsterdam. Ze namen het op en de video werd op internet heel veel bekeken, er ontstond veel ophef over dit incident. Ze vertellen hier uitgebreid over bij Beau.

Videobeelden dienen als bewijs
Het stel vertelt dat ze meerdere keren in Amsterdam zijn belaagd toen ze hand in hand liepen. Ze hadden van de politie al begrepen dat ze genoeg bewijs zouden moeten hebben, wil je ook daadwerkelijk actie kunnen ondernemen tegen de daders. Daarom besloten ze hun telefoon te pakken en te filmen. Hun advocaat Sébas Diekstra vertelt meer over de straffen die de daders boven het hoofd hangen.

Bekijk het gesprek over het anti-homogeweld in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam? Hier kun je de beelden bekijken van het anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam. Daniel Schepers en Fabio Viana waren met Pasen slachtoffer van anti-homogeweld in Amsterdam. Ze namen het op en de video werd op internet heel veel bekeken, er ontstond veel ophef over dit incident. Ze vertellen hier uitgebreid over bij Beau. Videobeelden dienen als bewijsHet stel vertelt dat ze meerdere keren in Amsterdam zijn belaagd toen ze hand in hand liepen. Ze hadden van de politie al begrepen dat ze genoeg bewijs zouden moeten hebben, wil je ook daadwerkelijk actie kunnen ondernemen tegen de daders. Daarom besloten ze hun telefoon te pakken en te filmen. Hun advocaat Sébas Diekstra vertelt meer over de straffen die de daders boven het hoofd hangen. Bekijk het gesprek over het anti-homogeweld in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Belager homostel beweert: "Hij gaf mij als eerste een duw" Bekijk deze video » Heftig: homostel voor de tweede keer mishandeld in Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV