Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: "Alle drie zijn er niet meer"

Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: "Alle drie zijn er niet meer"

Monique Westenberg en André Hazes hebben een gezonde zoon waar ze veel van houden. Het koppel staat woensdag stil bij de tijd die voorbij vliegt en Monique deelt een video met veel emotionele waarde.

"Alle drie zijn er nu niet meer"
Het moment dat Monique en André Hazes het geslacht - van de toen nog ongeboren - André Hazes Jr. bekend gingen maken vier jaar geleden, hebben zij op camera vastgelegd. Monique is erg blij dat ze in deze tijd makkelijk alles kan vastleggen op beeld, de video die ze op Instagram deelt heeft dan ook veel waarde voor haar: "Dit moment is vandaag precies 4 jaar geleden. Mijn zieke tante die mij als eerste vastpakt, mijn pinda mama en oma’tje die als eerste om André zijn nek vliegen. Alle 3 zijn zij er nu niet meer... iets wat we toen niet konden bedenken, maar zó fijn dat we dan in een tijd leven dat alles makkelijk gefilmd kan worden en dit soort beelden nog meer waarde krijgen", schrijft Monqiue bij de onderstaande video.

Bekijk hieronder de video van de geslachtsbekendmaking waarbij de drie vrouwen nog bij hen waren.

<em>Monique Westenberg</em> deelt emotioneel bericht: &quot;Alle drie zijn er niet meer&quot; Monique Westenberg en André Hazes hebben een gezonde zoon waar ze veel van houden. Het koppel staat woensdag stil bij de tijd die voorbij vliegt en Monique deelt een video met veel emotionele waarde. "Alle drie zijn er nu niet meer"Het moment dat Monique en André Hazes het geslacht - van de toen nog ongeboren - André Hazes Jr. bekend gingen maken vier jaar geleden, hebben zij op camera vastgelegd. Monique is erg blij dat ze in deze tijd makkelijk alles kan vastleggen op beeld, de video die ze op Instagram deelt heeft dan ook veel waarde voor haar: "Dit moment is vandaag precies 4 jaar geleden. Mijn zieke tante die mij als eerste vastpakt, mijn pinda mama en oma’tje die als eerste om André zijn nek vliegen. Alle 3 zijn zij er nu niet meer... iets wat we toen niet konden bedenken, maar zó fijn dat we dan in een tijd leven dat alles makkelijk gefilmd kan worden en dit soort beelden nog meer waarde krijgen", schrijft Monqiue bij de onderstaande video. Bekijk hieronder de video van de geslachtsbekendmaking waarbij de drie vrouwen nog bij hen waren.
Entertainment :
Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: "Alle drie zijn er niet meer"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: "Alle drie zijn er niet meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV