Bizar grote tattoo voor André Hazes: "Weer bezig met mijn Rocky-been"

Bizar grote tattoo voor André Hazes: "Weer bezig met mijn Rocky-been"

De tattoos van André Hazes beginnen groter en groter te worden. De 26-jarige zanger deelt op Instagram een opvallende foto van zijn nieuwe aanwinst.

Namelijk de mega grote tattoeage op zijn been. Het gaat om de filmheld Rocky: "Weer bezig met mijn Rocky-been", schrijft Hazes bij de onderstaande foto.

In een oud fragment van André Hazes: ik haal alles uit het leven was al te zien hoeveel André van tattoeages houdt. Hij liet een nieuwe tattoo zetten en dit ging echter niet geheel pijnloos. Bekijk het fragment hieronder terug.

Bizar grote tattoo voor André Hazes: "Weer bezig met mijn Rocky-been" De tattoos van André Hazes beginnen groter en groter te worden. De 26-jarige zanger deelt op Instagram een opvallende foto van zijn nieuwe aanwinst. Namelijk de mega grote tattoeage op zijn been. Het gaat om de filmheld Rocky: "Weer bezig met mijn Rocky-been", schrijft Hazes bij de onderstaande foto. Kleine André Hazes Jr. betrapt papa: "Ik ruik jouw puf" Bekijk deze video » In een oud fragment van André Hazes: ik haal alles uit het leven was al te zien hoeveel André van tattoeages houdt. Hij liet een nieuwe tattoo zetten en dit ging echter niet geheel pijnloos. Bekijk het fragment hieronder terug.
Entertainment :
Bizar grote tattoo voor André Hazes: "Weer bezig met mijn Rocky-been"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar grote tattoo voor André Hazes: "Weer bezig met mijn Rocky-been" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV