Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij oude kerncentrale in Dodewaard

Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij oude kerncentrale in Dodewaard

Bij de voormalige kernenergiecentrale in Dodewaard is op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, aan het eind van de ochtend een grote brand ontstaan. Veel hulpdiensten zijn uitgerukt naar het vuur. Op Twitter zijn meerdere beelden te zien:

Bekijk in de video van Het AD hoe de brandweermannen de brand blussen.

Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij <em>oude kerncentrale</em> in <em>Dodewaard</em> Bij de voormalige kernenergiecentrale in Dodewaard is op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, aan het eind van de ochtend een grote brand ontstaan. Veel hulpdiensten zijn uitgerukt naar het vuur. Op Twitter zijn meerdere beelden te zien: Er woedt brand op het dak van de voormalige #kerncentrale in #Dodewaard. We kregen dit filmpje van Herman Haak. https://t.co/fZMCJ8F2SQ pic.twitter.com/w1dk1kwgxK— Omroep Gelderland (@OmroepGLD) May 21, 2020 Zeer grote brand op dit moment bij de voormalige oude kerncentrale in #Dodewaard. Hulpdiensten bestrijden het vuur. Zie voor berichtgevingen @CrisisGLZ #VRGZ pic.twitter.com/OZJKrvKzyA— Brandweer Groesbeek (@Post_Groesbeek) May 21, 2020 Bekijk in de video van Het AD hoe de brandweermannen de brand blussen.
Nieuws :
Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij oude kerncentrale in Dodewaard
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij oude kerncentrale in Dodewaard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV