Lost Bullet (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser

Lost Bullet (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser

<em>Lost Bullet</em> (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser Lost Bullet is de nieuwe Franse Netflix-film die in juni op de dienst zal verschijnen. Een genie op het gebied van auto’s monteren werkt sinds kort voor het politiekorps. Het duurt echter niet lang voordat hij wordt beschuldigd van de moord op zijn mentor. De monteur is onschuldig, maar heeft niet veel bewijs voor zijn onschuld. Bekijk de trailer van Lost Bullet hierboven. Lost Bullet is vanaf 19 juni te zien op Netflix. Bekijk hier alle nieuwe releases op Netflix in mei. Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Netflix-film The Old Guard (vanaf 10 juli op Netflix) Bekijk deze video » Shady El Hamus en Jeroen Scholten van Aschat maken Netflix-film over hiphopartiest (video) Bekijk deze video »
Film :
Lost Bullet (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser

Lost Bullet is de nieuwe Franse Netflix-film die in juni op de dienst zal verschijnen. Een genie op het gebied van auto’s monteren werkt sinds kort voor het politiekorps. Het duurt echter niet lang voordat hij wordt beschuldigd van de moord op zijn mentor. De monteur is onschuldig, maar heeft niet veel bewijs voor zijn onschuld.

Bekijk de trailer van Lost Bullet hierboven.

Lost Bullet is vanaf 19 juni te zien op Netflix. Bekijk hier alle nieuwe releases op Netflix in mei.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lost Bullet (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV