Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix)

Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix)

We nemen op 5 juni afscheid van één van de meest populaire Netflix Originals in het bestaan van de rode streamingdienst: 13 Reasons Why.

In het slotseizoen van de serie bereiden de studenten die hun laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich voor op hun diploma-uitreiking.

Bekijk de trailer van het laatste seizoen hieronder.

Bekijk de trailer van <em>13 Reasons Why</em> seizoen 4 (5 juni op <em>Netflix</em>) We nemen op 5 juni afscheid van één van de meest populaire Netflix Originals in het bestaan van de rode streamingdienst: 13 Reasons Why. In het slotseizoen van de serie bereiden de studenten die hun laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich voor op hun diploma-uitreiking. Bekijk de trailer van het laatste seizoen hieronder. Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen. Bekijk trailer 13 Reasons Why seizoen 3 Bekijk deze video » Eerste beelden van slotseizoen 13 Reasons Why, 5 juni op Netflix (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix)

Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV