Video: Belgische politie zet beelden mishandeling politieagenten online

Video: Belgische politie zet beelden mishandeling politieagenten online

Video: <em>Belgische</em> politie zet beelden mishandeling politieagenten online De Belgische politie heeft videobeelden van het mishandelen van een paar politieagenten online gezet. Op de beelden is te zien hoe de agenten met pallets worden geslagen. De politievakbond wil dat de regering wat doet aan jeugdbendes in de Belgische steden. Bekijk de hele video van de mishandeling hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Opsporing Verzocht gemist? Zes mannen spugen IC-verpleegkundige in gezicht Bekijk deze video » Ajouad En De Top 600: Jongen vertelt over mishandeling ex: ‘Was haar eigen schuld’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Belgische politie zet beelden mishandeling politieagenten online

De Belgische politie heeft videobeelden van het mishandelen van een paar politieagenten online gezet. Op de beelden is te zien hoe de agenten met pallets worden geslagen. De politievakbond wil dat de regering wat doet aan jeugdbendes in de Belgische steden.

Bekijk de hele video van de mishandeling hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Belgische politie zet beelden mishandeling politieagenten online of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV