ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen

ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen

Als je de beelden van vandaag ziet van Scheveningen, dan zou je denken dat de coronacrisis voorbij is.

Warme Hemelvaartsdag
Nederland is gevraagd om op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven en als je niet naar buiten hoeft, dit niet te doen. Met het warme weer op Hemelvaartsdag is dit erg lastig voor de Nederlandse bevolking. Dit kun je zien aan de beelden die Hart van Nederland donderdag deelt. De boulevard en het strand van Scheveningen is overvol.

Bekijk in de video hieronder de indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen.

ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van <em>Scheveningen</em> Als je de beelden van vandaag ziet van Scheveningen, dan zou je denken dat de coronacrisis voorbij is. Warme HemelvaartsdagNederland is gevraagd om op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven en als je niet naar buiten hoeft, dit niet te doen. Met het warme weer op Hemelvaartsdag is dit erg lastig voor de Nederlandse bevolking. Dit kun je zien aan de beelden die Hart van Nederland donderdag deelt. De boulevard en het strand van Scheveningen is overvol. Volle stranden ondanks coronamaatregelen: Donny Roelvink geniet ervan Bekijk deze video » Bekijk in de video hieronder de indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen.
Nieuws :
ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV