5 Uur Live: Gavin James speelt zijn vrolijke nieuwe single Boxes

5 Uur Live: Gavin James speelt zijn vrolijke nieuwe single Boxes

<em>5 Uur Live:</em> Gavin James speelt zijn vrolijke nieuwe single <em>Boxes</em> De Ierse zanger Gavin James bracht in 2012 zijn eerste EP uit en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Hij bracht vorige week zijn nieuwste single uit, genaamd Boxes. Het is een vrolijk nummer met een belangrijke boodschap. Tijdens 5 Uur Live speelt hij de single. Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van 5 Uur Live terug bij Gids.tv Probeert Thomas Berge Celine Huijsmans te versieren? "Je mag niet aan haar zitten!" Bekijk deze video » Zanger Nielson slachtoffer van oplichterij: "Onder mijn naam geld verdienen" Bekijk deze video »
Muziek :
5 Uur Live: Gavin James speelt zijn vrolijke nieuwe single Boxes

De Ierse zanger Gavin James bracht in 2012 zijn eerste EP uit en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Hij bracht vorige week zijn nieuwste single uit, genaamd Boxes. Het is een vrolijk nummer met een belangrijke boodschap. Tijdens 5 Uur Live speelt hij de single.

Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van 5 Uur Live terug bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Live: Gavin James speelt zijn vrolijke nieuwe single Boxes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV