Talkshow M gemist? Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk van 2021

Talkshow M gemist? Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk van 2021

Talkshow <em>M</em> gemist? Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk van 2021 Schrijfster Hanna Bervoets was te gast bij M om te vertellen over het Boekenweekgeschenk. Ze onthulde bij het programma dat zij het geschenk zal schrijven voor 2021. "Het kwam als een totale verrassing", zegt ze. Bekijk hier de uitzending van M bij Gids.tv M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Volgens Twan Huys werkt Barack Obama als rode lap op Trump Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Hakim Ziyech zette Thomas Rijsman aan tot schrijven van boek Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk van 2021

Schrijfster Hanna Bervoets was te gast bij M om te vertellen over het Boekenweekgeschenk. Ze onthulde bij het programma dat zij het geschenk zal schrijven voor 2021. "Het kwam als een totale verrassing", zegt ze.

Bekijk hier de uitzending van M bij Gids.tv

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk van 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV