Zien: Geert van Boer zoekt Vrouw laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!''

Zien: Geert van Boer zoekt Vrouw laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!''

Zien: Geert van <em>Boer zoekt Vrouw</em> laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!'' Boer Geert had niet veel succes tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw, maar gelukkig heeft de Brabantse akkerbouwer nu dan eindelijk de liefde gevonden. Nieuwe vlamRTL Boulevard besprak namelijk de laatste liefdesperikelen van boer Geert. Hij bleek na het programma een knipperlichtrelatie te hebben met Wendy, maar dat was uiteindelijk helaas geen succes. De beruchte boer is gelukkig alweer gespot met een nieuwe vlam: Ingrid. Bekijk het hele interview met het koppel in de video hierboven. De Boer zoekt Vrouw specials zijn elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt Vrouw: dit is de nieuwe vriendin van boer Geert Bekijk deze video » Nieuwe liefde Boer Geert in de wolken: "Geert is een gezellige intelligente man" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Geert van Boer zoekt Vrouw laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!''

Boer Geert had niet veel succes tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw, maar gelukkig heeft de Brabantse akkerbouwer nu dan eindelijk de liefde gevonden.

Nieuwe vlam
RTL Boulevard besprak namelijk de laatste liefdesperikelen van boer Geert. Hij bleek na het programma een knipperlichtrelatie te hebben met Wendy, maar dat was uiteindelijk helaas geen succes. De beruchte boer is gelukkig alweer gespot met een nieuwe vlam: Ingrid. Bekijk het hele interview met het koppel in de video hierboven.

De Boer zoekt Vrouw specials zijn elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert van Boer zoekt Vrouw laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier