RTL Boulevard: Veel enthousiaste reacties op tweede Slimste Mens-pubquiz

RTL Boulevard: Veel enthousiaste reacties op tweede Slimste Mens-pubquiz

<em>RTL Boulevard:</em> Veel enthousiaste reacties op tweede <em>Slimste Mens-pubquiz</em> De eerste pubquiz van De Slimste Mens, om iedereen in quarantaine een kleine beetje entertainment te bieden, verliep niet helemaal vlekkeloos. De servers van het spelletjesprogramma raakten overbelast waardoor deelnemers hun antwoorden moesten mailen. Daar is van geleerd. Bij de tweede editie zal het net iets anders gaan. Philip Freriks heeft er ontzettend veel zin in, vertelt hij aan RTL Boulevard. Bekijk de hele video met Philip Frerkis bij RTL Boulevard hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Enorme belangstelling legt online pubquiz De Slimste Mens plat Bekijk deze video » Zien: De Slimste Mens komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Veel enthousiaste reacties op tweede Slimste Mens-pubquiz

De eerste pubquiz van De Slimste Mens, om iedereen in quarantaine een kleine beetje entertainment te bieden, verliep niet helemaal vlekkeloos. De servers van het spelletjesprogramma raakten overbelast waardoor deelnemers hun antwoorden moesten mailen. Daar is van geleerd. Bij de tweede editie zal het net iets anders gaan. Philip Freriks heeft er ontzettend veel zin in, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Bekijk de hele video met Philip Frerkis bij RTL Boulevard hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Veel enthousiaste reacties op tweede Slimste Mens-pubquiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV