Vanavond in Op1: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer

Vanavond in Op1: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Donderdag 21 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

  • Publiciste Laila Ezzeroili wil van haar Marokkaanse nationaliteit af, maar Marokko staat dat niet toe. Daar moet verandering in komen, vindt D66-Kamerlid Jan Paternotte.

  • De overheid baseert haar beleid op adviezen van het RIVM. Complexiteitsonderzoeker Bert Slagter wil de bronnen van het RIVM kunnen checken om zelf te bepalen of hun methode deugt. Sociaal geograaf Maurice de Hond is het met hem eens én vindt dat we buitenlands onderzoek naar het coronavirus veel serieuzer moeten nemen.

  • Nu de theaters nog op slot zitten voor publiek, moeten makers creatief zijn. Zo ook Paul Haenen. Hij brengt morgenavond vanuit het Betty Asfalt Complex in Amsterdam warmte in de donkerste dagen van deze eeuw.

  • Vandaag is het 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed, op 84-jarige leeftijd. Eppo van Nispen groef de mooiste momenten van de schrijfster op in de archieven van Beeld en Geluid.

Bekijk een korte introductie van de onderwerpen in Op1 van donderdag 21 mei hieronder.

Vanavond in <em>Op1</em>: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer Bekijk deze video » Op1 gemist? Laila Ezzeroili wil van haar Marokkaanse nationaliteit af Bekijk deze video » Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte licht initiatiefnota over tweede nationaliteit toe Bekijk deze video » Donderdag 21 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. Publiciste Laila Ezzeroili wil van haar Marokkaanse nationaliteit af, maar Marokko staat dat niet toe. Daar moet verandering in komen, vindt D66-Kamerlid Jan Paternotte. De overheid baseert haar beleid op adviezen van het RIVM. Complexiteitsonderzoeker Bert Slagter wil de bronnen van het RIVM kunnen checken om zelf te bepalen of hun methode deugt. Sociaal geograaf Maurice de Hond is het met hem eens én vindt dat we buitenlands onderzoek naar het coronavirus veel serieuzer moeten nemen. Nu de theaters nog op slot zitten voor publiek, moeten makers creatief zijn. Zo ook Paul Haenen. Hij brengt morgenavond vanuit het Betty Asfalt Complex in Amsterdam warmte in de donkerste dagen van deze eeuw. Vandaag is het 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed, op 84-jarige leeftijd. Eppo van Nispen groef de mooiste momenten van de schrijfster op in de archieven van Beeld en Geluid. Bekijk een korte introductie van de onderwerpen in Op1 van donderdag 21 mei hieronder. Lees hier meer over de onderwerpen in Op1 van donderdag 21 mei. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Burgemeester Femke Halsema bezorgd over toeristen die naar Amsterdam komen Bekijk deze video » Op1 gemist? Bekijk liveoptreden van Ilse DeLange met Clouds Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer

Lees hier meer over de onderwerpen in Op1 van donderdag 21 mei.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Maurice de Hond, Paul Haenen, Jan Paternotte en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV