Video: Cabaretier Jochem Myjer heeft TikTok ontdekt

Video: Cabaretier Jochem Myjer heeft TikTok ontdekt

TikTok is op dit moment het snelst groeiende sociale medium. Met de app kun je korte muziekvideo's van drie tot vijftien seconden maken, waarin je een muziekfragment koppelt aan videobeelden die je zelf hebt gemaakt.

Jochem op vakantie
Cabaretier Jochem Myjer heeft ook TikTok ontdekt en plaatste donderdag op zijn Instagram een bijzondere video met als titel: ''Anderhalve meter afstand met de Texelbuurtkinderen!'' Bekijk de TikTok van Jochem Myjer in de video hieronder.

Video: Cabaretier <em>Jochem Myjer</em> heeft TikTok ontdekt TikTok is op dit moment het snelst groeiende sociale medium. Met de app kun je korte muziekvideo's van drie tot vijftien seconden maken, waarin je een muziekfragment koppelt aan videobeelden die je zelf hebt gemaakt. Jochem op vakantieCabaretier Jochem Myjer heeft ook TikTok ontdekt en plaatste donderdag op zijn Instagram een bijzondere video met als titel: ''Anderhalve meter afstand met de Texelbuurtkinderen!'' Bekijk de TikTok van Jochem Myjer in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit Bekijk deze video » Video: Jochem Myjer breekt pan terwijl hij pannenkoek omdraait Bekijk deze video »

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Cabaretier Jochem Myjer heeft TikTok ontdekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier