Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden

Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden

Donderdagmiddag heeft de politie van IJmuiden mensen moeten aanhouden nadat handhavers werden mishandeld op het strand. Één van de handhavers moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt het Haarlems Dagblad.

Video's op Dumpert
Nadat een jongen het water in sprong vanaf de pier van de jachthaven, op het Kwelderpad in IJmuiden, begon de ophef. Hij probeerde er namelijk vandoor te gaan. Toen de handhavers hem achterna gingen werden ze belaagd en mishandeld. De beelden van de mishandeling waren te zien op Dumpert.

<em>Schokkende beelden</em>: handhavers mishandeld op strand in <em>IJmuiden</em> Donderdagmiddag heeft de politie van IJmuiden mensen moeten aanhouden nadat handhavers werden mishandeld op het strand. Één van de handhavers moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt het Haarlems Dagblad. Video's op DumpertNadat een jongen het water in sprong vanaf de pier van de jachthaven, op het Kwelderpad in IJmuiden, begon de ophef. Hij probeerde er namelijk vandoor te gaan. Toen de handhavers hem achterna gingen werden ze belaagd en mishandeld. De beelden van de mishandeling waren te zien op Dumpert. Bekijk het heftige filmpje in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video) Bekijk deze video » ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden

Bekijk het heftige filmpje in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen