Beau gemist? Burgemeester van Venlo doet oproep door drukke Hemelvaart: ''Gebruik je boerenverstand!''

Beau gemist? Burgemeester van Venlo doet oproep door drukke Hemelvaart: ''Gebruik je boerenverstand!''

<em>Beau</em> gemist? Burgemeester van Venlo doet oproep door drukke Hemelvaart: ''Gebruik je boerenverstand!'' Donderdag 21 mei was een prachtige Hemelvaartsdag, maar helaas ook erg druk op veel plekken in het land. De burgemeesters van Venlo, Bergen en Veere waren te gast bij Beau om te praten over deze ongezonde drukte. BoerenverstandBurgemeester Antoin Scholten had zijn handen namelijk vol tijdens deze Hemelvaart. Gelukkig bleef het beheersbaar, maar hij blijft mensen oproepen om thuis te blijven. ''Het virus kan echt genadeloos toeslaan.'', aldus Scholten. ''Gebruik je eigen gezonde boerenverstand!'' Bekijk het hele item in de video hierboven. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video » Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Burgemeester van Venlo doet oproep door drukke Hemelvaart: ''Gebruik je boerenverstand!''

Donderdag 21 mei was een prachtige Hemelvaartsdag, maar helaas ook erg druk op veel plekken in het land. De burgemeesters van Venlo, Bergen en Veere waren te gast bij Beau om te praten over deze ongezonde drukte.

Boerenverstand
Burgemeester Antoin Scholten had zijn handen namelijk vol tijdens deze Hemelvaart. Gelukkig bleef het beheersbaar, maar hij blijft mensen oproepen om thuis te blijven. ''Het virus kan echt genadeloos toeslaan.'', aldus Scholten. ''Gebruik je eigen gezonde boerenverstand!''

Bekijk het hele item in de video hierboven. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Burgemeester van Venlo doet oproep door drukke Hemelvaart: ''Gebruik je boerenverstand!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen