Zien: Chantal Janzen doet hopeloze poging als brandweervrouw in Chantal Komt Werken

Zien: Chantal Janzen doet hopeloze poging als brandweervrouw in Chantal Komt Werken

Zien: <em>Chantal Janzen</em> doet hopeloze poging als brandweervrouw in <em>Chantal Komt Werken</em> Chantal Janzen ging voor het tweede seizoen van Chantal Komt Werken opnieuw aan de slag in onbekende werkvelden; dit uiteraard zonder enige ervaring in de vakgebieden. Hopeloze pogingZo draaide de presentatrice mee op de werkvloer van de brandweer en moest ze direct flink aan de bak. Als brandweerman is het namelijk belangrijk dat je jezelf binnen 60 seconden kunt omkleden in geval van nood. Chantal ging de lastige uitdaging aan. Bekijk hierboven het fragment uit Chantal Komt Werken. Chantal Komt Werken is donderdags om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de hoogtepunten van het eerste seizoen Chantal Komt Werken Bekijk deze video » Kijktip: Chantal Janzen gaat voor Chantal Komt Werken langs een aantal pretparken Bekijk deze video »

Chantal Janzen ging voor het tweede seizoen van Chantal Komt Werken opnieuw aan de slag in onbekende werkvelden; dit uiteraard zonder enige ervaring in de vakgebieden.

Hopeloze poging
Zo draaide de presentatrice mee op de werkvloer van de brandweer en moest ze direct flink aan de bak. Als brandweerman is het namelijk belangrijk dat je jezelf binnen 60 seconden kunt omkleden in geval van nood. Chantal ging de lastige uitdaging aan. Bekijk hierboven het fragment uit Chantal Komt Werken.

Chantal Komt Werken is donderdags om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal Janzen doet hopeloze poging als brandweervrouw in Chantal Komt Werken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier