Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Bed & Breakfast kan bij alle b&b's een plons in het zwembad gemaakt worden. SkydivenDie overeenkomst hebben de deelnemers uit Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Ruben en Marianne trappen af met hun b&b vlakbij Roosendaal. Behalve zwemmen, gaan de gasten ook nog skydiven. Vreemde zwembroekenDaarna is het de beurt aan Hans en Joke, die een bed & breakfast runnen in Zeeland. Al moest Hans even wennen aan 'vreemde zwembroeken' in zijn zwembad, ook hier kan gezwommen worden. LoopfietsDe aflevering eindigt in de b&b van Marielle en Ruud, die onder de rook van Rotterdam wonen. Na een sportief uitje op een soort loopfiets, mogen ook hier de gasten afkoelen in het zwembad. Promo | Eerste beelden Bed & Breakfast vrijdag 22 mei Bekijk deze video »
Uitzending :
Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de laatste aflevering van dit seizoen van Bed & Breakfast kan bij alle b&b's een plons in het zwembad gemaakt worden.

Skydiven
Die overeenkomst hebben de deelnemers uit Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Ruben en Marianne trappen af met hun b&b vlakbij Roosendaal. Behalve zwemmen, gaan de gasten ook nog skydiven.

Vreemde zwembroeken
Daarna is het de beurt aan Hans en Joke, die een bed & breakfast runnen in Zeeland. Al moest Hans even wennen aan 'vreemde zwembroeken' in zijn zwembad, ook hier kan gezwommen worden.

Loopfiets
De aflevering eindigt in de b&b van Marielle en Ruud, die onder de rook van Rotterdam wonen. Na een sportief uitje op een soort loopfiets, mogen ook hier de gasten afkoelen in het zwembad.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV