Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Verborgen verleden van dit seizoen gaat cabaretier Dolf Jansen op zoek naar meer informatie over zijn familiegeschiedenis en dan vooral die van zijn Ierse moeder. VerwantDolf Jansen is al jaren gek op Ierland en voelt zich verwant aan en geïnspireerd door Ierse dichters, zangers en verhalenvertellers. Nu is het aan hem om de verhalen te ontdekken en te vertellen van zijn Ierse voorouders. Eerste beelden Verborgen verleden met Dolf Jansen Bekijk deze video » OnafhankelijkheidDat van zijn opa bijvoorbeeld, van wie hij weet dat hij een eeuw geleden vocht tegen de Engelsen om de onafhankelijkheid van de Republiek Ierland te bewerkstelligen. Maar wat deed opa precies tijdens die vrijheidsstrijd en ten koste van wie of wat? Dichtende domineeVoordat Dolf dat in Ierland gaat uitzoeken, ontdekt hij in Nederland ook nog een voorouder die hij niet graag had willen missen, een dichtende dominee, een cabaretier avant la lettre. Wel een heel andere cabaretier dan Dolf zelf. Eerste beelden Verborgen verleden met Esther Verhoef Bekijk deze video » Eerste beelden Verborgen verleden met Ferry Mingelen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In de laatste aflevering van Verborgen verleden van dit seizoen gaat cabaretier Dolf Jansen op zoek naar meer informatie over zijn familiegeschiedenis en dan vooral die van zijn Ierse moeder.

Verwant
Dolf Jansen is al jaren gek op Ierland en voelt zich verwant aan en geïnspireerd door Ierse dichters, zangers en verhalenvertellers. Nu is het aan hem om de verhalen te ontdekken en te vertellen van zijn Ierse voorouders.

Onafhankelijkheid
Dat van zijn opa bijvoorbeeld, van wie hij weet dat hij een eeuw geleden vocht tegen de Engelsen om de onafhankelijkheid van de Republiek Ierland te bewerkstelligen. Maar wat deed opa precies tijdens die vrijheidsstrijd en ten koste van wie of wat?

Dichtende dominee
Voordat Dolf dat in Ierland gaat uitzoeken, ontdekt hij in Nederland ook nog een voorouder die hij niet graag had willen missen, een dichtende dominee, een cabaretier avant la lettre. Wel een heel andere cabaretier dan Dolf zelf.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV