Louis Theroux: African Hunting Holiday gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: African Hunting Holiday gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: African Hunting Holiday gemist? Bekijk hier de hele uitzending Louis Theroux loopt in deze documentaire mee in de merkwaardige wereld van de plezierjacht in Afrika: game hunting. Rijke Amerikaanse jagers betalen veel geld om te jagen op leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels, nijlpaarden en zelfs neushoorns. 'Noodzakelijk'Deze worden voor de jacht gefokt en liggen klaar om te worden neergeschoten door mensen die daar genoeg geld voor over hebben. Voorstanders zeggen dat het menselijk is en noodzakelijk om de wildstand te beheren. Tegenstanders noemen het wreed en barbaars. KeuzeUiteindelijk staat Louis voor de keuze of hij zelf een beest wil neerschieten of dat hij er toch maar vanaf ziet. Hebben de critici gelijk en is plezierjacht wreed? Of is jagen niet erger dan een stuk vlees kopen in de supermarkt? Schokkende beelden: mannetjesleeuw in Artis aangevallen door leeuwinnen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Louis Theroux loopt in deze documentaire mee in de merkwaardige wereld van de plezierjacht in Afrika: game hunting. Rijke Amerikaanse jagers betalen veel geld om te jagen op leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels, nijlpaarden en zelfs neushoorns.

'Noodzakelijk'
Deze worden voor de jacht gefokt en liggen klaar om te worden neergeschoten door mensen die daar genoeg geld voor over hebben. Voorstanders zeggen dat het menselijk is en noodzakelijk om de wildstand te beheren. Tegenstanders noemen het wreed en barbaars.

Keuze
Uiteindelijk staat Louis voor de keuze of hij zelf een beest wil neerschieten of dat hij er toch maar vanaf ziet. Hebben de critici gelijk en is plezierjacht wreed? Of is jagen niet erger dan een stuk vlees kopen in de supermarkt?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: African Hunting Holiday gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV