Maurice de Hond voelt zich ongehoord: "Buiten is gewoon veilig"

Maurice de Hond voelt zich ongehoord: "Buiten is gewoon veilig"

Maurice de Hond vindt dat de Nederlandse overheid te weinig oog heeft voor het vele buitenlandse onderzoek dat over de verspreiding van het coronavirus gedaan wordt: "Het beleid houdt daar totaal geen rekening mee. Waar zijn we mee bezig, als je dingen doet waarvan onderzoeksmatig al blijkt dat je gewoon de verkeerde maatregelen neemt?"

Ongehoord
De opiniepeiler voelt zich ongehoord. "Ik zit weleens voor de tv en dan wil ik een schoen naar het beeld gooien, door wat ik diverse mensen hoor verkondigen." Hij is geïrriteerd door de opmerkingen over de drukte met Hemelvaart en dat er daardoor wellicht strengere maatregelen zullen komen. "Je buiten bewegen is gewoon veilig. Er is zoveel wetenschap waar dat in staat en ik heb het gevoel dat mensen die onderzoeken niet lezen." Bekijk het hele gesprek van Maurice de Hond in Op1, waarin ook wiskundige Bert Slagter zijn mening geeft, hieronder.

<em>Maurice de Hond</em> voelt zich ongehoord: &quot;Buiten is gewoon veilig&quot; Maurice de Hond vindt dat de Nederlandse overheid te weinig oog heeft voor het vele buitenlandse onderzoek dat over de verspreiding van het coronavirus gedaan wordt: "Het beleid houdt daar totaal geen rekening mee. Waar zijn we mee bezig, als je dingen doet waarvan onderzoeksmatig al blijkt dat je gewoon de verkeerde maatregelen neemt?" OngehoordDe opiniepeiler voelt zich ongehoord. "Ik zit weleens voor de tv en dan wil ik een schoen naar het beeld gooien, door wat ik diverse mensen hoor verkondigen." Hij is geïrriteerd door de opmerkingen over de drukte met Hemelvaart en dat er daardoor wellicht strengere maatregelen zullen komen. "Je buiten bewegen is gewoon veilig. Er is zoveel wetenschap waar dat in staat en ik heb het gevoel dat mensen die onderzoeken niet lezen." Bekijk het hele gesprek van Maurice de Hond in Op1, waarin ook wiskundige Bert Slagter zijn mening geeft, hieronder. Bekijk ook Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video » Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maurice de Hond voelt zich ongehoord: "Buiten is gewoon veilig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV