Bekijk hele Normaal-concert 45 joar Olderwets Høken

Bekijk hele Normaal-concert 45 joar Olderwets Høken

Bekijk hele Normaal-concert <em>45 joar Olderwets Høken</em> De Achterhoekse rockband Normaal zou donderdag een groots openluchtconcert geven in Lochem maar dat kon helaas niet door gaan vanwege de coronacrisis. De bandleden zijn echter niet voor één gat te vangen en besloten toch gewoon op te treden en dit live uit te zenden. Bekijk het hele 45 joar Olderwets Høken-concert hierboven terug, op beelden van Omroep Gelderland en RTV Oost. Bekijk ook Concert Krezip in Ziggo Dome: Lost without you Bekijk deze video » Grammy's: Aerosmith & Run-DMC maken er een feest van Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk hele Normaal-concert 45 joar Olderwets Høken

De Achterhoekse rockband Normaal zou donderdag een groots openluchtconcert geven in Lochem maar dat kon helaas niet door gaan vanwege de coronacrisis. De bandleden zijn echter niet voor één gat te vangen en besloten toch gewoon op te treden en dit live uit te zenden. Bekijk het hele 45 joar Olderwets Høken-concert hierboven terug, op beelden van Omroep Gelderland en RTV Oost.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele Normaal-concert 45 joar Olderwets Høken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier