Promo | Europe From Above over Nederland

Promo | Europe From Above over Nederland

Promo | <em>Europe From Above</em> over Nederland In de aflevering van Europe From Above over Nederland bekijken de documentairemakers ons land vanuit de lucht. Het is een onderzoek naar wat Nederland zo beroemd maakt tijdens een vlucht over (wind)molens, tulpenvelden, woonboten en futuristische kassen. De aflevering van Europe From Above over Nederland is zondag 24 mei om 22.00 uur te zien op National Geographic. Bekijk hier op welk kanaal National Geographic te zien is. ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video » Zien: In veel dijken in Nederland zitten scheuren, oppassen voor overstromingen Bekijk deze video »
TV :
Promo | Europe From Above over Nederland

In de aflevering van Europe From Above over Nederland bekijken de documentairemakers ons land vanuit de lucht. Het is een onderzoek naar wat Nederland zo beroemd maakt tijdens een vlucht over (wind)molens, tulpenvelden, woonboten en futuristische kassen.

De aflevering van Europe From Above over Nederland is zondag 24 mei om 22.00 uur te zien op National Geographic. Bekijk hier op welk kanaal National Geographic te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo | Europe From Above over Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV