Weer homo's aangevallen in Amsterdam: "Gestoken met glas"

Weer homo's aangevallen in Amsterdam: "Gestoken met glas"

Het lijkt de laatste tijd helaas steeds vaker te komen in de hoofdstad: homo's die worden aangevallen vanwege hun geaardheid. Donderdag was het opnieuw raak: "Een man was met zijn partner aan het kanoën, werd vanaf de kant uitgescholden en ging verhaal halen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

Gestoken met glas
Ze vervolgt: "Daar ontstond geduw en getrek waarna een van de mannen met een stuk glas in zijn hand gestoken werd." Dat resulteerde in een ziekenhuisbezoek. De politie heeft de daders, die pas 14 en 15 jaar oud zijn, inmiddels opgepakt. "Alledrie waren het bekenden van de politie vanwege overlastgevend gedrag." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Weer homo's aangevallen in <em>Amsterdam</em>: &quot;Gestoken met glas&quot; Het lijkt de laatste tijd helaas steeds vaker te komen in de hoofdstad: homo's die worden aangevallen vanwege hun geaardheid. Donderdag was het opnieuw raak: "Een man was met zijn partner aan het kanoën, werd vanaf de kant uitgescholden en ging verhaal halen", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Gestoken met glasZe vervolgt: "Daar ontstond geduw en getrek waarna een van de mannen met een stuk glas in zijn hand gestoken werd." Dat resulteerde in een ziekenhuisbezoek. De politie heeft de daders, die pas 14 en 15 jaar oud zijn, inmiddels opgepakt. "Alledrie waren het bekenden van de politie vanwege overlastgevend gedrag." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Bespuugd Amsterdams homostel reageert: "Ik ga niet stoppen met hand vasthouden" (video) Bekijk deze video » Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam? Bekijk deze video »
TV :
Weer homo's aangevallen in Amsterdam: "Gestoken met glas"

Praat mee
Reageer hieronder op 'Weer homo's aangevallen in Amsterdam'


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV