Vliegtuig neergestort in Pakistan: bekijk de eerste beelden

Vliegtuig neergestort in Pakistan: bekijk de eerste beelden

In Pakistan is rond het middaguur een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) neergestort op een woonwijk. Het ongeluk vond vlak voor de landing in Karachi plaats.

Oorzaak nog onbekend
Er waren naar verluidt 90 passagiers en 8 bemanningsbeelden aan boord maar verschillende aantallen worden momenteel genoemd. De oorzaak van de ramp en het aantal slachtoffers is nog onbekend. Hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. Bekijk de eerste beelden, vanaf de plek van de crash, hieronder.

Vliegtuig neergestort in <em>Pakistan</em>: bekijk de eerste beelden In Pakistan is rond het middaguur een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) neergestort op een woonwijk. Het ongeluk vond vlak voor de landing in Karachi plaats. Oorzaak nog onbekendEr waren naar verluidt 90 passagiers en 8 bemanningsbeelden aan boord maar verschillende aantallen worden momenteel genoemd. De oorzaak van de ramp en het aantal slachtoffers is nog onbekend. Hulpdiensten zijn inmiddels ter plaatse. Bekijk de eerste beelden, vanaf de plek van de crash, hieronder.
Nieuws :
Vliegtuig neergestort in Pakistan: bekijk de eerste beelden
Jouw mening
Reageer hieronder op 'Vliegtuig neergestort in Pakistan'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen