Zeer ongemakkelijk moment in First Dates: ‘Volgens mij kennen we elkaar al, oeps’

Zeer ongemakkelijk moment in First Dates: ‘Volgens mij kennen we elkaar al, oeps’

Hieronder zie je een fragment uit First Dates. Je kunt ook de hele uitzending van First Dates terugkijken op Gids.tv.

In First Dates is het de bedoeling dat je op een blind date gaat met iemand die je niet kent, maar voor twee dames die meedoen aan het programma om liefde te vinden, geldt dat niet helemaal. “Volgens mij kennen wij elkaar al. Oeps.” De twee blijken al meerdere keren een match geweest te zijn op datingsites. “Maar volgens mij hebben we elkaar nooit echt veel gesproken.” De twee besluiten dan maar om elkaar nu echt beter te leren kennen…

Bekijk het fragment in de video hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zeer ongemakkelijk moment in <em>First Dates</em>: ‘Volgens mij kennen we elkaar al, oeps’ Hieronder zie je een fragment uit First Dates. Je kunt ook de hele uitzending van First Dates terugkijken op Gids.tv. In First Dates is het de bedoeling dat je op een blind date gaat met iemand die je niet kent, maar voor twee dames die meedoen aan het programma om liefde te vinden, geldt dat niet helemaal. “Volgens mij kennen wij elkaar al. Oeps.” De twee blijken al meerdere keren een match geweest te zijn op datingsites. “Maar volgens mij hebben we elkaar nooit echt veel gesproken.” De twee besluiten dan maar om elkaar nu echt beter te leren kennen… Bekijk het fragment in de video hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Draadstaal: hilarische first date met exen: "Meteen butterflies, electricity" Bekijk deze video » First Dates: man vertelt over eigen vliegtuig, vrouw is direct verkocht Bekijk deze video »
TV :
Zeer ongemakkelijk moment in First Dates: ‘Volgens mij kennen we elkaar al, oeps’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeer ongemakkelijk moment in First Dates: ‘Volgens mij kennen we elkaar al, oeps’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV