Video: Epke Zonderland geeft sportles in Wilhelmina Kinderziekenhuis

Video: Epke Zonderland geeft sportles in Wilhelmina Kinderziekenhuis

Epke Zonderland was vandaag op bezoek bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis om de kinderen een sportles te geven. De turner was daar in het kader van een actie om geld in te zamelen om kinderen die in het ziekenhuis liggen toch aan het bewegen en sporten te krijgen.

Bekijk de video van het AD met Epke Zonderland hieronder.

Video: <em>Epke Zonderland</em> geeft sportles in Wilhelmina Kinderziekenhuis Epke Zonderland was vandaag op bezoek bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis om de kinderen een sportles te geven. De turner was daar in het kader van een actie om geld in te zamelen om kinderen die in het ziekenhuis liggen toch aan het bewegen en sporten te krijgen. Bekijk de video van het AD met Epke Zonderland hieronder. DWDD: Epke Zonderland en Dafne Schippers gaan voor Olympische Spelen 2021 Bekijk deze video » Epke Zonderland creëert eigen turnhal: "Heel apart, natuurlijk" Bekijk deze video »
Sport :
Video: Epke Zonderland geeft sportles in Wilhelmina KinderziekenhuisPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Epke Zonderland geeft sportles in Wilhelmina Kinderziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier