Video: Prins William en Kate spelen online bingo met ouderen

Video: Prins William en Kate spelen online bingo met ouderen

Kijk hier hoe William en Kate leraren verrassen met een videogesprek.

De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben een mooie manier gevonden om Bingo te kunnen spelen met een groep ouderen die in een verzorgingstehuis zitten. William videobelt de laatste tijd regelmatig met allerlei mensen. Ze organiseerden deze keer een speciale videocall, waardoor ze vanaf veilige afstand het spelletje met de ouderen konden spelen tijdens de coronacrisis. Katherine had de eer om de bingoballen te trekken…

Bekijk de beelden van William en Kate die bingo spelen in de video van het AD hieronder.

Video: <em>Prins William en Kate</em> spelen online bingo met ouderen Kijk hier hoe William en Kate leraren verrassen met een videogesprek. De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben een mooie manier gevonden om Bingo te kunnen spelen met een groep ouderen die in een verzorgingstehuis zitten. William videobelt de laatste tijd regelmatig met allerlei mensen. Ze organiseerden deze keer een speciale videocall, waardoor ze vanaf veilige afstand het spelletje met de ouderen konden spelen tijdens de coronacrisis. Katherine had de eer om de bingoballen te trekken… Bekijk de beelden van William en Kate die bingo spelen in de video van het AD hieronder. Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek Bekijk deze video » Video: Prins William belt met goed doel om mensen met amputaties te steunen Bekijk deze video »
Royals :
Video: Prins William en Kate spelen online bingo met ouderen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins William en Kate spelen online bingo met ouderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV