Actiefilm Furious 7 vrijdag te zien bij Veronica: bekijk hier de trailer

Actiefilm Furious 7 vrijdag te zien bij Veronica: bekijk hier de trailer

Check hier de nieuwste films en series op Netflix.

Mocht je vanavond zin hebben in een goede actiefilm, dan is Furious 7 zeker een aanrader. Dit is de zevende film uit de Fast & Furious-serie en wordt vrijdagavond uitgezonden op Veronica. Dit is de laatste film waarin acteur Paul Walker te zien is, die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Het verhaal van de film draait om Deckard Shaw die wraak wil nemen op Dominic Toretto en zijn familie omdat zijn broer in een coma ligt.

Bekijk de trailer van Furious 7 in de video hieronder.

De film Furious 7 (2015) is op vrijdag 22 mei om 21.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix.

Actiefilm <em>Furious 7</em> vrijdag te zien bij Veronica: bekijk hier de trailer Check hier de nieuwste films en series op Netflix. Mocht je vanavond zin hebben in een goede actiefilm, dan is Furious 7 zeker een aanrader. Dit is de zevende film uit de Fast & Furious-serie en wordt vrijdagavond uitgezonden op Veronica. Dit is de laatste film waarin acteur Paul Walker te zien is, die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Het verhaal van de film draait om Deckard Shaw die wraak wil nemen op Dominic Toretto en zijn familie omdat zijn broer in een coma ligt. Bekijk de trailer van Furious 7 in de video hieronder. De film Furious 7 (2015) is op vrijdag 22 mei om 21.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix. Jason Statham is fan van Rico Verhoeven: "Nederlandse vechters zijn het best" Bekijk deze video » Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9 Bekijk deze video »
Kijktip :
Actiefilm Furious 7 vrijdag te zien bij Veronica: bekijk hier de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Furious 7 vrijdag te zien bij Veronica: bekijk hier de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV