Zanger Mory Kanté (70) overleden: bekijk zijn wereldwijde hit Yéké Yéké

Zanger Mory Kanté (70) overleden: bekijk zijn wereldwijde hit Yéké Yéké

De zanger Mory Kanté is vrijdag op 70-jarige leeftijd overleden. De Afrikaanse muzikant kampte al een tijd met gezondheidsproblemen.

Yéké Yéké zette Afrikaanse muziek in de spotlight
De Guineese zanger Kanté is onder meer bekend om zijn megahit Yéké Yéké. Hij bracht dit nummer uit in 1987 en het ging miljoenen keren over de toonbank in de hele wereld. Het liedje heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de populariteit van Afrikaanse muziek.
Bekijk de hit Yéké Yéké van Mory Kanté in de video hieronder.

Zanger <em>Mory Kanté</em> (70) overleden: bekijk zijn wereldwijde hit <em>Yéké Yéké</em> De zanger Mory Kanté is vrijdag op 70-jarige leeftijd overleden. De Afrikaanse muzikant kampte al een tijd met gezondheidsproblemen. Yéké Yéké zette Afrikaanse muziek in de spotlightDe Guineese zanger Kanté is onder meer bekend om zijn megahit Yéké Yéké. Hij bracht dit nummer uit in 1987 en het ging miljoenen keren over de toonbank in de hele wereld. Het liedje heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de populariteit van Afrikaanse muziek.Bekijk de hit Yéké Yéké van Mory Kanté in de video hieronder. Ilse DeLange probeert Duitsland te veroveren: ‘Gelukkig vinden ze het accent charmant’ Bekijk deze video » Hilarisch: rapper Snoop Dogg is enorme fan van Frozen-hit Let It Go Bekijk deze video »
Muziek :
Zanger Mory Kanté (70) overleden: bekijk zijn wereldwijde hit Yéké Yéké

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zanger Mory Kanté (70) overleden: bekijk zijn wereldwijde hit Yéké Yéké of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen