Paul Haenen zendt vrijdag theatershow uit via livestream: ‘Een enorme vooruitgang’

Paul Haenen zendt vrijdag theatershow uit via livestream: ‘Een enorme vooruitgang’

Paul Haenen staat vanavond tijdens de coronacrisis gewoon in het theater, alleen zit er geen publiek in de zaal. Mensen kunnen vrijdagavond namelijk thuis via een livestream de show bekijken, een hele nieuwe gewaarwording voor de acteur.

Paul Haenen richt zich op het publiek thuis
De voorstelling Margreet Dolman Brengt Warmte En Dominee Gremdaat Wijst De Weg wordt gespeeld vanuit het Betty Asfalt Complex maar is thuis vanuit je luie stoel te volgen. “Het is en experiment. Want we wisten niet of mensen kaartjes zouden reserveren. Maar we hebben 600 kaarten al verkocht, dus het gaat heel snel. Het is ontzettend leuk om op een andere manier weer in het theater te staan dan je gewend bent. Wel zonder publiek, maar ik richt me op het publiek thuis”, vertelt Haenen. “Ik vind het een enorme vooruitgang.”

Bekijk het interview met Paul Haenen in de video van het AD hieronder.

Wil je vrijdagavond de theatershow Margreet Dolman Brengt Warmte En Dominee Gremdaat Wijst De Weg thuis zien? Via Betty Asfalt Complex kun je kaartjes reserveren.

<em>Paul Haenen</em> zendt vrijdag theatershow uit via livestream: ‘Een enorme vooruitgang’ Paul Haenen staat vanavond tijdens de coronacrisis gewoon in het theater, alleen zit er geen publiek in de zaal. Mensen kunnen vrijdagavond namelijk thuis via een livestream de show bekijken, een hele nieuwe gewaarwording voor de acteur. Paul Haenen richt zich op het publiek thuisDe voorstelling Margreet Dolman Brengt Warmte En Dominee Gremdaat Wijst De Weg wordt gespeeld vanuit het Betty Asfalt Complex maar is thuis vanuit je luie stoel te volgen. “Het is en experiment. Want we wisten niet of mensen kaartjes zouden reserveren. Maar we hebben 600 kaarten al verkocht, dus het gaat heel snel. Het is ontzettend leuk om op een andere manier weer in het theater te staan dan je gewend bent. Wel zonder publiek, maar ik richt me op het publiek thuis”, vertelt Haenen. “Ik vind het een enorme vooruitgang.” Bekijk het interview met Paul Haenen in de video van het AD hieronder. Wil je vrijdagavond de theatershow Margreet Dolman Brengt Warmte En Dominee Gremdaat Wijst De Weg thuis zien? Via Betty Asfalt Complex kun je kaartjes reserveren. DWDD gemist: speech van Dominee Gremdaat: ''Geen oorlog, maar vrede!'' Bekijk deze video » DWDD: Paul Haenen deelt intieme dagboeken met de wereld Bekijk deze video »
Entertainment :
Paul Haenen zendt vrijdag theatershow uit via livestream: ‘Een enorme vooruitgang’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul Haenen zendt vrijdag theatershow uit via livestream: ‘Een enorme vooruitgang’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen