Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film TENET (27 augustus in bioscoop)

Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film TENET (27 augustus in bioscoop)

Christopher Nolan is de geniale regisseur achter een aantal van de beste films van de laatste twee decennia. Met films als Inception, Interstellar en The Dark Knight op zijn CV zijn filmfans nieuwsgierig naar zijn nieuwste project. Dat is de film Tenet, die vrijdag een nieuwe trailer heeft gekregen.

Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film <em>TENET</em> (27 augustus in bioscoop) Christopher Nolan is de geniale regisseur achter een aantal van de beste films van de laatste twee decennia. Met films als Inception, Interstellar en The Dark Knight op zijn CV zijn filmfans nieuwsgierig naar zijn nieuwste project. Dat is de film Tenet, die vrijdag een nieuwe trailer heeft gekregen. TENET (of Tenet) gaat over een man (gespeeld door John David Washington) die op wonderbaarlijke wijze opnieuw tot leven is gekomen. Hij gaat dan deel uitmaken van een team die een Derde Wereldoorlog moeten voorkomen. CastNaast John David Washington spelen ook Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Martin Donovan en natuurlijk Michael Caine mee. Bekijk de trailer van TENET hierboven. De sciencefictionactiefilm Tenet zou normaal gesproken op 17 juli 2020 uitkomen in de Nederlandse bioscopen. Er is nog niet bekend gemaakt of de film uitgesteld zal worden en wat de nieuwe releasedatum dan is. Trailer Interstellar Bekijk deze trailer » Trailer The Dark Knight Bekijk deze trailer » Trailer Inception Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film TENET (27 augustus in bioscoop)

TENET (of Tenet) gaat over een man (gespeeld door John David Washington) die op wonderbaarlijke wijze opnieuw tot leven is gekomen. Hij gaat dan deel uitmaken van een team die een Derde Wereldoorlog moeten voorkomen.

Cast
Naast John David Washington spelen ook Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Martin Donovan en natuurlijk Michael Caine mee.

Bekijk de trailer van TENET hierboven.

De sciencefictionactiefilm Tenet zou normaal gesproken op 17 juli 2020 uitkomen in de Nederlandse bioscopen. Er is nog niet bekend gemaakt of de film uitgesteld zal worden en wat de nieuwe releasedatum dan is.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film TENET (27 augustus in bioscoop) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier