Bekijk vlog Annemarie en Simon Keizer: heftig einde aan wereldreis door corona

Bekijk vlog Annemarie en Simon Keizer: heftig einde aan wereldreis door corona

Bekijk hier een video waarin Simon en Annemarie meer vertellen over de miniserie van hun wereldreis.

Simon Keizer, zijn vrouw Annemarie en hun dochter Kiki waren net bezig met hun wereldreis, toen het coronavirus uitbrak. En van deze roerige periode hebben zij een miniserie gemaakt, vandaag is het laatste deel verschenen.

Annemarie en Simon terug naar Volendam
In deze aflevering is te zien dat er een abrupt einde komt aan de wereldreis, en dat ze besluiten om terug te gaan naar huis. Ze waren zeven weken onderweg en waren van plan om nog zes weken weg te blijven, maar dat feest kon niet doorgaan. Vanuit Australië zien ze hoe de hele wereld op slot gaat, en zijn ze genoodzaakt om weer naar Nederland te vliegen. En dat zorgt voor tranen bij Annemarie.

Bekijk de vlog van Annemarie en Simon Keizer over het einde van hun wereldreis in de video hieronder.

Bekijk vlog <em>Annemarie en Simon Keizer</em>: heftig einde aan wereldreis door corona Bekijk hier een video waarin Simon en Annemarie meer vertellen over de miniserie van hun wereldreis. Simon Keizer, zijn vrouw Annemarie en hun dochter Kiki waren net bezig met hun wereldreis, toen het coronavirus uitbrak. En van deze roerige periode hebben zij een miniserie gemaakt, vandaag is het laatste deel verschenen. Annemarie en Simon terug naar VolendamIn deze aflevering is te zien dat er een abrupt einde komt aan de wereldreis, en dat ze besluiten om terug te gaan naar huis. Ze waren zeven weken onderweg en waren van plan om nog zes weken weg te blijven, maar dat feest kon niet doorgaan. Vanuit Australië zien ze hoe de hele wereld op slot gaat, en zijn ze genoodzaakt om weer naar Nederland te vliegen. En dat zorgt voor tranen bij Annemarie. Bekijk de vlog van Annemarie en Simon Keizer over het einde van hun wereldreis in de video hieronder. Simon Keizer ontroert vrouw Annemarie op verjaardag: "Ik moet nu al huilen" (video) Bekijk deze video » Simon Keizer: "Ik heb een haartransplantatie gehad" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk vlog Annemarie en Simon Keizer: heftig einde aan wereldreis door corona

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk vlog Annemarie en Simon Keizer: heftig einde aan wereldreis door corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV