Video: Floor Jansen zingt De Beelden Blijven uit serie Kinderen In Oorlog

Video: Floor Jansen zingt De Beelden Blijven uit serie Kinderen In Oorlog

Bekijk hier het spectaculaire optreden van Henk Poort en Floor Jansen met de titelsong van Phantom of the Opera.

Floor Jansen heeft de titelsong van de SBS-documentaireserie Kinderen In Oorlog ingezongen. De zangeres, die bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan Beste Zangers, heeft een video geplaatst van de opname, die vanuit haar eigen studio plaatsvond.

Bekijk de video van de opnames van De Beelden Blijven van Floor Jansen hieronder.

De documentaireserie Kinderen In Oorlog is sinds zondag 17 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen In Oorlog terugkijken bij Gids.tv.

Video: Floor Jansen zingt <em>De Beelden Blijven</em> uit serie <em>Kinderen In Oorlog</em> Bekijk hier het spectaculaire optreden van Henk Poort en Floor Jansen met de titelsong van Phantom of the Opera. Floor Jansen heeft de titelsong van de SBS-documentaireserie Kinderen In Oorlog ingezongen. De zangeres, die bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan Beste Zangers, heeft een video geplaatst van de opname, die vanuit haar eigen studio plaatsvond. Bekijk de video van de opnames van De Beelden Blijven van Floor Jansen hieronder. De documentaireserie Kinderen In Oorlog is sinds zondag 17 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen In Oorlog terugkijken bij Gids.tv. Floor Jansen bij Jinek over populariteit: "Sneeuwbal die steeds groter werd" Bekijk deze video » Floor Jansen is trots op nieuwe album: "Het heeft vijf jaar geduurd" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Floor Jansen zingt De Beelden Blijven uit serie Kinderen In Oorlog

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Floor Jansen zingt De Beelden Blijven uit serie Kinderen In Oorlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV