Video: Trein in botsing met tractor bij Hooghalen, meerdere gewonden

Video: Trein in botsing met tractor bij Hooghalen, meerdere gewonden

Bij de Drentse plaats Hooghalen is vandaag een trein op een tractor gebotst. Door dit ongeval zijn meerdere gewonden gevallen.

Letsel en aantal gewonden nog niet bekend
In beelden van Hart Van Nederland is de ravage te zien die deze botsing heeft veroorzaakt. Het is nog niet bekend wat de toedracht is van dit ongeluk. Hoeveel mensen er precies gewond zijn geraakt en wat hun letsel is, is ook nog niet officieel bekendgemaakt.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de botsing in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: Trein <em>in botsing met tractor</em> bij Hooghalen, meerdere gewonden Bij de Drentse plaats Hooghalen is vandaag een trein op een tractor gebotst. Door dit ongeval zijn meerdere gewonden gevallen. Letsel en aantal gewonden nog niet bekendIn beelden van Hart Van Nederland is de ravage te zien die deze botsing heeft veroorzaakt. Het is nog niet bekend wat de toedracht is van dit ongeluk. Hoeveel mensen er precies gewond zijn geraakt en wat hun letsel is, is ook nog niet officieel bekendgemaakt. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de botsing in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Duitse prins Otto van Hessen (55) overleden bij motorongeluk (video) Bekijk deze video » Vliegtuig neergestort in Pakistan: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Trein in botsing met tractor bij Hooghalen, meerdere gewonden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Trein in botsing met tractor bij Hooghalen, meerdere gewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen