Video: Chef Julius Jaspers geeft tips voor groente op de barbecue

Video: Chef Julius Jaspers geeft tips voor groente op de barbecue

Nu het weer steeds beter wordt gaan veel mensen barbecueën, maar wat is nou lekker en origineel om te maken? Chef Julius Jaspers merkt dat steeds minder vlees op de bbq komt te liggen, en dat mensen meer groenten grillen. In de video hieronder van Shownieuws geeft hij een aantal tips voor heerlijke barbecuegerechten.

Video: Chef <em>Julius Jaspers</em> geeft tips voor groente op de barbecue Nu het weer steeds beter wordt gaan veel mensen barbecueën, maar wat is nou lekker en origineel om te maken? Chef Julius Jaspers merkt dat steeds minder vlees op de bbq komt te liggen, en dat mensen meer groenten grillen. In de video hieronder van Shownieuws geeft hij een aantal tips voor heerlijke barbecuegerechten. BBQ-koning Jord Althuizen is flexitariër Bekijk deze video » Radio538: Igmar Felicia haat barbecueën: "Duurt veel te lang" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Chef Julius Jaspers geeft tips voor groente op de barbecueJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Chef Julius Jaspers geeft tips voor groente op de barbecue of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier