Roy Donders niet verliefd na Lang Leve De Liefde: ‘Misschien een Roy Donders datingshow!’

Roy Donders niet verliefd na Lang Leve De Liefde: ‘Misschien een Roy Donders datingshow!’

Je kunt de hele uitzending van Lang Leve De Liefde met Roy Donders hier terugkijken op Gids.tv.

Roy Donders deed mee aan Lang Leve de Liefde, maar heeft de ware liefde helaas niet gevonden. “Ik vond het wel superleuk. Ik moet wel zeggen dat ik er een hele leuke vriend aan over heb gehouden, maar dat was niet mijn intentie om dat huis in te gaan.”

‘Er moet ook aantrekkingskracht zijn’
Roy merkte dat de twee veel raakvlakken hadden. “Alleen er moet ook een klik zijn, je moet je ook aangetrokken voelen. Alleen maar dezelfde dingen leuk vinden is niet genoeg. Maar ik had het zeker niet willen missen”, aldus Donders. “Wie weet komt er ooit nog een Roy Donders datingshow!”

Bekijk de reactie van Roy Donders op zijn Lang Leve De Liefde-avontuur in de video van Shownieuws hieronder.

Roy Donders niet verliefd na <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Misschien een Roy Donders datingshow!’ Je kunt de hele uitzending van Lang Leve De Liefde met Roy Donders hier terugkijken op Gids.tv. Roy Donders deed mee aan Lang Leve de Liefde, maar heeft de ware liefde helaas niet gevonden. “Ik vond het wel superleuk. Ik moet wel zeggen dat ik er een hele leuke vriend aan over heb gehouden, maar dat was niet mijn intentie om dat huis in te gaan.” ‘Er moet ook aantrekkingskracht zijn’Roy merkte dat de twee veel raakvlakken hadden. “Alleen er moet ook een klik zijn, je moet je ook aangetrokken voelen. Alleen maar dezelfde dingen leuk vinden is niet genoeg. Maar ik had het zeker niet willen missen”, aldus Donders. “Wie weet komt er ooit nog een Roy Donders datingshow!” Bekijk de reactie van Roy Donders op zijn Lang Leve De Liefde-avontuur in de video van Shownieuws hieronder. Roy Donders woensdag in Lang Leve De Liefde: ‘Jij bent niet uit op mijn bekendheid’ Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Roy Donders bang voor klaplong tijdens spelletje met date Bekijk deze video »
Entertainment :
Roy Donders niet verliefd na Lang Leve De Liefde: ‘Misschien een Roy Donders datingshow!’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roy Donders niet verliefd na Lang Leve De Liefde: ‘Misschien een Roy Donders datingshow!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV