Deense crimeserie The Sommerdahl Murders vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer

Deense crimeserie The Sommerdahl Murders vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer

The Sommerdahl Murders is een nieuwe Deense misdaadserie die vanaf morgen te zien is bij NPO 3. Het verhaal draait om de recherche, die verschillende moordzaken probeert op te lossen in Helsingør. Dan Sommerdahl werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne Sommerdahl en hun collega Flemming Torp.

Bekijk de trailer van The Sommerdahl Murders in de video hieronder.

De Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders is vanaf zaterdag 23 mei wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Sommerdahl Murders terugkijken bij Gids.tv.

Deense crimeserie <em>The Sommerdahl Murders</em> vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer The Sommerdahl Murders is een nieuwe Deense misdaadserie die vanaf morgen te zien is bij NPO 3. Het verhaal draait om de recherche, die verschillende moordzaken probeert op te lossen in Helsingør. Dan Sommerdahl werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne Sommerdahl en hun collega Flemming Torp. Bekijk de trailer van The Sommerdahl Murders in de video hieronder. De Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders is vanaf zaterdag 23 mei wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Sommerdahl Murders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix) Bekijk deze video » Bold and the Beautiful-actrice Courtney Hope heeft bericht voor Nederlandse fans (video) Bekijk deze video »
Serie :
Deense crimeserie The Sommerdahl Murders vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deense crimeserie The Sommerdahl Murders vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV