Zien: Nicolette van Dam lanceert nieuwe sneakers

Zien: Nicolette van Dam lanceert nieuwe sneakers

Nicolette van Dam lanceert weer nieuwe modellen sneakers die in de verkoop gaan. “Na maanden hard werken, zijn ze er...”, aldus de presentatrice. Nicolette laat de gloednieuwe schoenen zien in een video op Instagram. Ze brengt nu vier modellen uit, waarvan er weer €15 per verkocht paar naar de kinderziekenhuizen gaat die ze steunt.

Bekijk de video van Nicolette van Dam met haar nieuwe sneakers hieronder.

Zien: <em>Nicolette van Dam</em> lanceert nieuwe sneakers Nicolette van Dam lanceert weer nieuwe modellen sneakers die in de verkoop gaan. “Na maanden hard werken, zijn ze er...”, aldus de presentatrice. Nicolette laat de gloednieuwe schoenen zien in een video op Instagram. Ze brengt nu vier modellen uit, waarvan er weer €15 per verkocht paar naar de kinderziekenhuizen gaat die ze steunt. Bekijk de video van Nicolette van Dam met haar nieuwe sneakers hieronder. Bas Smit biecht enorme blunder op: "Echt het domste van mijn leven" Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam smoorverliefd op Bas Smit die playbackt op de boot Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Nicolette van Dam lanceert nieuwe sneakers

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette van Dam lanceert nieuwe sneakers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV