Zien: Containerschip vaart recht op strandgangers in Vlissingen af

Zien: Containerschip vaart recht op strandgangers in Vlissingen af

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Afgelopen donderdag 21 mei kregen de badgasten van Vlissingen de schrik van hun leven. Op deze zonnige middag voer een containerschip langs de kust, dat plotseling wisselde van koers en daardoor recht op de kust af kwam.

Onbekende reden
De politie liet weten dat het dit keer net goed ging en dat de manoeuvre gelukkig goed afliep. Wel wordt onderzocht hoe het kan dat dit schip zo dicht langs het strand voer. Bekijk hieronder de beelden in de video van Hart van Nederland.

Zien: Containerschip vaart recht op strandgangers in Vlissingen af Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Afgelopen donderdag 21 mei kregen de badgasten van Vlissingen de schrik van hun leven. Op deze zonnige middag voer een containerschip langs de kust, dat plotseling wisselde van koers en daardoor recht op de kust af kwam. Onbekende redenDe politie liet weten dat het dit keer net goed ging en dat de manoeuvre gelukkig goed afliep. Wel wordt onderzocht hoe het kan dat dit schip zo dicht langs het strand voer. Bekijk hieronder de beelden in de video van Hart van Nederland. ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video » Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Containerschip vaart recht op strandgangers in Vlissingen af

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Containerschip vaart recht op strandgangers in Vlissingen af of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV