Op1 gemist? Fred Teeven openhartig over zijn leven als buschauffeur

Op1 gemist? Fred Teeven openhartig over zijn leven als buschauffeur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Voormalig politicus Fred Teeven was te gast bij Op1 om te praten over zijn nieuwe boek Meer Dan Boeven Vangen. Hij schreef over zijn werk als officier van justitie, maar is ook openhartig over zijn privéleven, zijn politieke carrière en de bekende bonnetjesaffaire. Bekijk het hele item van Fred bij Op1 in de video hieronder.

Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Fred Teeven</em> openhartig over zijn leven als buschauffeur Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Voormalig politicus Fred Teeven was te gast bij Op1 om te praten over zijn nieuwe boek Meer Dan Boeven Vangen. Hij schreef over zijn werk als officier van justitie, maar is ook openhartig over zijn privéleven, zijn politieke carrière en de bekende bonnetjesaffaire. Bekijk het hele item van Fred bij Op1 in de video hieronder. Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Voorzitter BOA-vakbond: ''IJmuiden was geen eenmalig incident'' Bekijk deze video » Bekijk hier de bijzondere ode aan Irma Sluis door Mooi Wark Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Fred Teeven openhartig over zijn leven als buschauffeur

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Fred Teeven openhartig over zijn leven als buschauffeur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV