Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket

Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket

Deze week maakte het kabinet het tweede steunpakket voor bedrijven bekend. Er is veel kritiek op o.a. het afschaffen van de ontslagboete. Fractievoorzitter Jesse Klaver was vrijdagavond te gast bij Beau op te praten over het steunpakket. Bekijk het hele item in de video hieronder of bekijk de hele uitzending van Beau op vrijdag 22 mei.

<em>Beau</em> gemist? <em>Jesse Klaver</em> niet tevreden met regels over het tweede steunpakket Deze week maakte het kabinet het tweede steunpakket voor bedrijven bekend. Er is veel kritiek op o.a. het afschaffen van de ontslagboete. Fractievoorzitter Jesse Klaver was vrijdagavond te gast bij Beau op te praten over het steunpakket. Bekijk het hele item in de video hieronder of bekijk de hele uitzending van Beau op vrijdag 22 mei. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Jinek gemist? Jesse Klaver voorspelt problemen Mark Rutte Bekijk deze video » Beau gemist? Jort Kelder in discussie met Jesse Klaver: ''Laten we het weekend afschaffen!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV