Special Wat een Suikerfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Wat een Suikerfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Wat een Suikerfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het programma Wat een Suikerfeest viert Najib Amhali met bekende vrienden het Suikerfeest, het eind van de ramadan. EververendNajib ontvangt zijn gasten samen met cabaretiers Anuar en Roué Verveer en zorgt met hen voor een enerverende avond die bestaat uit stand-up comedy, muziek en intieme gesprekken. GastenDe gasten in Wat een Suikerfeest zijn zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas. Ze hebben het onder andere over hoe zij tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren en hoe je familiebanden en vriendschappen kan behouden in deze bizarre tijd. LachenDe drie cabaretiers Najib, Anuar en Roué hebben ieder hun eigen kijk op de ramadan, maar hebben in dit programma maar één doel: mensen laten lachen. Niet om, maar mét elkaar. Een vrolijke show, die soms kan schuren, maar altijd respectvol blijft voor iedereen. Zien: FunX-dj Morad ontvangt ernstige doodsbedreigingen van moslimextremisten Bekijk deze video » WNL: FunX stopt met programma Ramadan Late Night Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het programma Wat een Suikerfeest viert Najib Amhali met bekende vrienden het Suikerfeest, het eind van de ramadan.

Eververend
Najib ontvangt zijn gasten samen met cabaretiers Anuar en Roué Verveer en zorgt met hen voor een enerverende avond die bestaat uit stand-up comedy, muziek en intieme gesprekken.

Gasten
De gasten in Wat een Suikerfeest zijn zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas. Ze hebben het onder andere over hoe zij tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren en hoe je familiebanden en vriendschappen kan behouden in deze bizarre tijd.

Lachen
De drie cabaretiers Najib, Anuar en Roué hebben ieder hun eigen kijk op de ramadan, maar hebben in dit programma maar één doel: mensen laten lachen. Niet om, maar mét elkaar. Een vrolijke show, die soms kan schuren, maar altijd respectvol blijft voor iedereen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special Wat een Suikerfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier