The Sommerdahl Murders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele aflevering

The Sommerdahl Murders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele aflevering

The Sommerdahl Murders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele aflevering Vanaf vanavond zendt NPO 3 de Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders vier zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur uit. RechercheDe misdaadserie gaat over de recherche in de Deense plaats Helsingør. Die lost diverse moordzaken op onder leiding van Dan Sommerdahl. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Maar Dan staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen. Wreed onderbrokenIn de eerste aflevering staan Dan en Marianne Sommerdahl op het punt hun 25-jarige trouwdag te vieren als de festiviteiten wreed onderbroken worden door een moordzaak. Bij kasteel Kronborg wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Bij de lijkschouwing wordt een schokkende ontdekking gedaan die het team meteen op scherp zet.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders vier zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur uit.

Recherche
De misdaadserie gaat over de recherche in de Deense plaats Helsingør. Die lost diverse moordzaken op onder leiding van Dan Sommerdahl. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Maar Dan staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen.

Wreed onderbroken
In de eerste aflevering staan Dan en Marianne Sommerdahl op het punt hun 25-jarige trouwdag te vieren als de festiviteiten wreed onderbroken worden door een moordzaak. Bij kasteel Kronborg wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Bij de lijkschouwing wordt een schokkende ontdekking gedaan die het team meteen op scherp zet.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Sommerdahl Murders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV